SAVU- JA ILMAHORMIEN
KORJAUS SEKÄ TUTKIMUS

SAVUHORMIEN KORJAUS

Putkittamalla:

Haponkestävä taipuisa Kaminoflex putki: soveltuu mutkaisiin ja pitkiin hormeihin, markkinoiden laadukkain putki jossa pistehitsatut saumat, ainevahvuus 0,22 mm, varasto koot 80-350mm.

Haponkestävä taipuisa Alpha DS jossa kaksinkertainen rakenne, sisäpinta sileä, varastokoot 100-125mm.

Haponkestävä taipuisa Alpha Oval, ovaalin muotoinen kaksinkertainen sisäpinnaltaan sileä putki, erityisesti puutulisijoihin, koko 117 X 156 mm.

Haponkestävä hormielementti, soveltuu suoriin hormeihin, halkaisijat 100-250 mm, ainevahvuus 0,5 mm, pituudet 3-6 m.

Massaamalla:

Teemme savuhormien kunnostusta myös massaamalla. Massaus menetelmässä hormin sisäpintaan levitetään keraaminen massa, joka tiivistää hormin. Menetelmä ei pienennä hormin pinta-alaa merkittävästi.

Sukittamalla:

Teemme savuhormien saneerausta myös sukitusmenetelmällä. Saneeraus palamattomalla komposiittisukalla on nopeaa, eikä vaadi ylimääräisiä työaukkoja, eivätkä siirtymät ja koon vaihtelut ole este asennukselle.
Lue täältä lisää: http://www.ventia.fi/furanflex.html

ILMAHORMIEN KORJAUS

Putkittamalla:

Haponkestävä taipuisa Alpha E putki: soveltuu mutkaisiin ja pitkiin hormeihin, edullinen putki, ainevahvuus 0,12 mm, varastokoot 100-160mm.

Taipuisa alusinkitty teräs Alpha FE putki: soveltuu mutkaisiin ja pitkiin hormeihin, edullinen putki, ainevahvuus 0,12 mm, varastokoot 100-160mm.

Massaamalla:

Teemme ilmahormien kunnostusta myös massaamalla. Massaus menetelmässä hormin sisäpintaan levitetään keraaminen massa, joka tiivistää hormin. Menetelmä ei pienennä hormin pinta-alaa merkittävästi.

Sukittamalla:

Teemme ilmanvaihtokanavien saneerausta myös sukitusmenetelmällä. Saneeraus palamattomalla komposiittisukalla on nopeaa, eikä vaadi ylimääräisiä työaukkoja, eivätkä siirtymät ja koon vaihtelut ole este asennukselle.
Lue täältä lisää: http://www.ventia.fi/furanflex.html

Pölynsidonta:

Käsittelemme rakenne-aineiset ilmahormit pölynsidonta aineella.

Usein on vanhassa talossa aikojen saatossa hormien alapäät kadonneet, meillä on tutkat ja kamerat joilla löydämme kadonneet hormit.

Hormin kuntotutkimuksella saadaan selville hormien kunto, tiiviys, rakenne sekä mahdolliset hormissa sijaitsevat tukokset ja ongelmakohdat.

Suomen Hormistosaneeraus Oy
Y-tunnus: 0973178-2
Siviäntie 1, 31400 Somero

bisnode_logo-2018
rala_logo
kl-menestyjat-2019