SAVU- JA ILMAHORMIEN KORJAUS

SAVUHORMIEN KORJAUS

Putkittamalla:

Haponkestävä taipuisa Kaminoflex putki: soveltuu mutkaisiin ja pitkiin hormeihin, markkinoiden laadukkain putki jossa pistehitsatut saumat, ainevahvuus 0,22 mm, varasto koot 80-350mm.

Haponkestävä taipuisa Alpha DS jossa kaksinkertainen rakenne, sisäpinta sileä, varastokoot 100-125mm.

Haponkestävä taipuisa Alpha Oval, ovaalin muotoinen kaksinkertainen sisäpinnaltaan sileä putki, erityisesti puutulisijoihin, koko 117 X 156 mm.

Haponkestävä hormielementti, soveltuu suoriin hormeihin, halkaisijat 100-250 mm, ainevahvuus 0,5 mm, pituudet 3-6 m.

Massaamalla:

Teemme savuhormien kunnostusta myös massaamalla. Massaus menetelmässä hormin sisäpintaan levitetään keraaminen massa, joka tiivistää hormin. Menetelmä ei pienennä hormin pinta-alaa merkittävästi.

Sukittamalla:

Teemme savuhormien saneerausta myös sukitusmenetelmällä. Saneeraus palamattomalla komposiittisukalla on nopeaa, eikä vaadi ylimääräisiä työaukkoja, eivätkä siirtymät ja koon vaihtelut ole este asennukselle.
Lue täältä lisää: http://www.ventia.fi/furanflex.html

ILMAHORMIEN KORJAUS

Putkittamalla:

Haponkestävä taipuisa Alpha E putki: soveltuu mutkaisiin ja pitkiin hormeihin, edullinen putki, ainevahvuus 0,12 mm, varastokoot 100-160mm.

Taipuisa alusinkitty teräs Alpha FE putki: soveltuu mutkaisiin ja pitkiin hormeihin, edullinen putki, ainevahvuus 0,12 mm, varastokoot 100-160mm.

Massaamalla:

Teemme ilmahormien kunnostusta myös massaamalla. Massaus menetelmässä hormin sisäpintaan levitetään keraaminen massa, joka tiivistää hormin. Menetelmä ei pienennä hormin pinta-alaa merkittävästi.

Sukittamalla:

Teemme ilmanvaihtokanavien saneerausta myös sukitusmenetelmällä. Saneeraus palamattomalla komposiittisukalla on nopeaa, eikä vaadi ylimääräisiä työaukkoja, eivätkä siirtymät ja koon vaihtelut ole este asennukselle.
Lue täältä lisää: http://www.ventia.fi/furanflex.html

Pölynsidonta:

Käsittelemme rakenne-aineiset ilmahormit pölynsidonta aineella.

Usein on vanhassa talossa aikojen saatossa hormien alapäät kadonneet, meillä on tutkat ja kamerat joilla löydämme kadonneet hormit.